13 May 2014

31DC2014 Day 31: Recreate A Manicure You Love

tanyaminxy 31DC2014 Day 31: Recreate A Manicure You Love

tanyaminxy 31DC2014 Day 31: Recreate A Manicure You Love
tanyaminxy 31DC2014 Day 31: Recreate A Manicure You Love
tanyaminxy 31DC2014 Day 31: Recreate A Manicure You Love

* Golden Rose With Protein 205
* Golden Rose With Protein 329
* Golden Rose With Protein 340
* Golden Rose With Protein 298
* Sally Hansen Nail Shine Miracle
* Round Studs - Born Pretty Store (10% off coupon code - BSX31)
* Striping Tape - Born Pretty Store (10% off coupon code - BSX31)

ENG

Day 31! I can't believe that the 31 Day Challenge is finally over. I have to say that I'm a little bit sad since I had so much fun doing it. 

For this last challenge the theme was to recreate someone else's manicure. I searched the web for the right one and when I came across Sabrinas Nails Crisp Striping Tape Mani I fell in love with it. I chose the most similar nail polishes I had, and I think that I succeeded in this challenge.

There is not much else to tell about the manicure. I used the striping tape for the middle and ring finger, and round studs for index and pinky fingers. I really like this color combination and the unique way of using glitter polish. I don't use glitter in my manicures very often but I'm starting to like it more than ever, and I promise I am going to use it more often.

I know this was meant to be 31 day challenge but it turned out to be 31-manicures-in-4-months challenge. O.o And I want to thank to all of you who visited my blog and left feedback on my manicures. It means a lot to me.
=^.^=

SRB


31. Dan! Ne mogu da verujem da sam najzad završila ''31 Day Challenge''. Malo mi je žao što je kraj s obzirom da je bilo veoma zabavno raditi ga.

Za poslednji izazov tema je bila da kopiram nečiji manikir. Posle pretrage interneta naišla sam na post Crisp Striping Tape Mani na blogu Sabrinas Nails i odmah mi se dopao. S obzirom da nisam imala iste lakove kao ona, koristila sam najsličnije nijanse koje sam imala, i mislim da sam uspela u ovom izazovu.

Nema mnogo da se kaže o ovom manikiru. Na srednjem i domalom prstu sam koristila trakicu, a na kažiprstu i malom prstu sam koristila okrugle nitne. Mnogo mi se dopala ova kombinacija boja kao i jedinstven način korišćenja laka sa šljokicama. Nemam običaj da koristim šljokice u svojim manikirima, ali mi se u poslednje vreme sve više sviđaju, i obećavam da ćete ih viđati sve više na blogu.

Znam da je ovo trebao da bude izazov koji se radi 31 dan ali je u mom slučaju ispao izazov 31-manikir-za-4-meseca. Hvala svima koji posećuju moj blog i dele sa mnom svoje utiske koji mi mnogo znače.
=^.^=

4 comments:

 1. Oooh, these are so pretty Tanya! Seriously, how do you keep coming up with these amazing designs? Love them :)

  The Dragonfruit Diaries

  ReplyDelete
 2. Oh so cool! The original design looks great and your recreation of it looks amazing as well! I really like the black polish with glitter you used too :)

  ReplyDelete
 3. Love this design! You're so talented xx

  www.poptartsbeauty.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 4. prelijepo izgleda :D
  ja dok se primim nečeg takvog uneredim cijelu sobu, sebe a nokti hmmm ... dovoljno je reči da odmah posegnem za acetonom :/

  ReplyDelete