6 January 2015

Unicorn Nails

Unicorn nails BPS water decals nail art design rainbow sky

Unicorn nails BPS water decals nail art design rainbow sky
Unicorn nails BPS water decals nail art design rainbow sky
Unicorn nails BPS water decals nail art design rainbow sky
Unicorn nails BPS water decals nail art design rainbow sky

* 9 Sheets/Set Water Decals item #17063 - Born Pretty Store (10% off coupon code: BSX31) (PR Sample)
* Miss Selene 220
* Golden Rose With Protein 242
* Essence Quick Dry Top Coat
* Essence Nail Colour 3 - stop for an ice cream

ENG

I did this manicure a week ago but I wasn't sure whether to post it or not. The sun just wasn't working with me that day so the pictures came out a little dark and blurry, but I really wanted to share this manicure with you so here it is.

These unicorn water decals are the 4th product I got in my last package from Born Pretty Store. It is actually a whole set of 9 different sheets, as you can see on the picture above. There are so many different water decals so i already have a few different manicures planned. In this manicure I chose the YS-02 sheet with unicorns, rainbows and hearts. They are probably my favorite from this whole set, who doesn't like unicorns?

Since they have wings I guess they are some unicorn/pegasus hybrid. I wanted to make them look like they are flying so the background was supposed to be sky and clouds. First I painted my nails light blue and then I added white spots using a sponge. Then I painted Essence Stop For An Ice Cream over it to add a little shine. The next step was adding water decals, and finally top coat.

This manicure was actually very quick and easy to do, which is always the case when it comes to water decals. Thank you Born Pretty Store for sending them to me, and thank you all for reading this blog.
=^.^=

SRB

Ovaj manikir sam uradila pre nedelju dana ali nisam bila sigurna da li da ga objavim. Sunce taj dan jednostavno nije sarađivalo sa mnom i slike su ispale malo tamne i mutne ali sam zaista htela da podelim manikir sa vama.

Ove jednorog vodene nalepnice su četvrti proizvod koji sam dobila u mom poslednjem paketu od Born Pretty Store-a. U pitanju je ceo set od 9 različitih kartica sa vodenim nalepnicama, kao što i možete da vidite na slici gore. U setu se nalazi mnogo različitih nalepnica tako da sam u glavi već isplanirala nekoliko različitih manikira. Ovaj put sam koristila vodene nalepnice sa oznakom YS-02 a u pitanju su nalepnice jednoroga, srca i duge. Ovo su verovatno i moje omiljene nalepnice iz celog seta, ipak su u pitanju jednorozi.

S obzirom da ovi jednorozi imaju i krila onda pretpostavljam da su u pitanju neki hibridi jednoroga i pegaza. Htela sam da ceo manikir izgleda kao da jednorozi lete pa pozadina treba da predstavlja nebo i oblake. Prvo sam nokte nalakirala svetlo plavim lakom a potom sam pomoću sunđera natapkala oblačiće belim lakom. Potom sam sve premazala Essence Spot For An Ice Cream lakom kako bih dodala malo sjaja i šljokica. Sledeći korak su nalepnice i na kraju sam sve premazala nadlakom.

Ovaj manikir je zapravo veoma brz i lak, što je uglavnom uvek i slučaj kad su u pitanju vodene nalepnice. Hvala Born Pretty Store-u na nalepnicama, kao i svima vama što čitate moj blog.
=^.^=

10 comments:

 1. Prekrasno, prekrasno! <3 Slike su super, šta pričaš ;D

  ReplyDelete
 2. Ovo mi je baš baš prekrasno!!!
  Obožavam fantasy temu!!!

  I da ti ovdje odgovorim na par puta postavljeno pitanje kod mene - osobno jako volim Essence Better Than Gel Nails nadlak, to mi je od ovih koje sam isprobala (a probala sam i Seche i Poshe i ovaj tvoj ...) najbolji nadlak!!!
  (Ispričavam se na kasnom odgovaranju ali kraj studenog i prosinac su mi bili gužvasti na poslu pa nisam nikome odgovarala!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. :3
   I da da videla sam posle odgovor u nasoj FB grupi, samo sto njega nema kod nas. :'(

   Delete