18 September 2015

White & Gold Nails

White and gold glitter gradient nails bps gold fish stickers nails nail art design notd tanyaminxy

White and gold glitter gradient nails bps gold fish stickers nails nail art design notd tanyaminxy
White and gold glitter gradient nails bps gold fish stickers nails nail art design notd tanyaminxy
White and gold glitter gradient nails bps gold fish stickers nails nail art design notd tanyaminxy
White and gold glitter gradient nails bps gold fish stickers nails nail art design notd tanyaminxy

* Gold  fish stickers - Born Pretty Store (PR Sample)
* Gold glitterBorn Pretty Store (PR Sample)
* Gold studsBorn Pretty Store
* Golden Rose With Protein 242
* Essence Quick Dry top coat


ENG

Guess who is back? That's right, I can't believe it myself. Some of you might have noticed that this blog haven't been updated in 4 months. I can't believe that it has been that long since I posted here. I didn't plan for it to happen, it just did. I wont get into details why I haven't been posting, the important thing is that I'm here now. I can't promise you that I won't be gone again because life happens sometimes and I don't want to post here if I'm not satisfied with the content.

Let's talk a little bit about the manicure. Everything here is about those gold fish stickers. You already know that I love water decals from Born Pretty Store, but these are self adhesive and this was my first time trying them. You know how I said that water decals are my favorite thing ever, well scratch that. These self adhesive stickers are even more easy to work with. You don't need water and waiting for stickers to be ready for applying, you just take these of the paper and start applying them. After that you add a top coat and there you go. The only thing I don't know yet is how long they last because this is my second day wearing them.

Since those stickers are gold and they look so delicate I decided to make a little more elegant manicure. Yes you can have elegant nails with fish on them, just throw a little bit of glitter. As you can see I added gold glitter and round studs and that's it. I already wrote about glitter set in my last Glitter Gradient Nails post.

I can't promise you to be frequent on this blog, but I can promise you that I will try. Thank you for staying with me. I love you all.
=^.^=

* 10% off coupon code for Born Pretty Store: BSX31

SRB

Pogodite ko se vratio? Tako je, ni sama ne mogu da verujem da sam ponovo ovde. Neki od vas su možda i primetili da nisam ništa objavljivala 4 meseca. Ne mogu da verujem da je već prošlo toliko vremena. Nisam planirala da budem odsutna, jednostavno se desilo. Neću da ulazim u detalje mog odsustva, bitno je da sam sada ovde. Ne mogu da obećam da ponovo neću nestati na neko vreme jer život se nekada jednostavno desi i ja neću da objavljujem nešto čim nisam zadovoljna ili da objavljujem na silu.

A sada malo reči i o manikiru, ipak ste zbog njega i ovde. Sve se vrti oko zlatnih nalepnica riba. Već znate koliko volim vodene nalepnice iz Born Pretty Store-a, ali ove nalepnice su samolepljive i ovo je prvi put da sam ih probala. Verovatno znate koliko stalno govorim da su mi vodene nalepnice omiljena stvar ikada - precrtajte to. Ove samolepljive nalepinice su još lakše za korišćenje. Ne treba vam voda kao ni vreme koje utrošite čekajući da nalepnice budu spremne za korišćenje, ove nalepnice samo odlepite sa papira i odmah su spremne za nanošenje na nokte. Nakon toga nanesete nadlak i to je to. Jedina stvar koju ne znam kod ovih nalepnica jeste trajnost jer je ovo tek drugi dan kako su na mojim noktima.

S obzirom da su nalepnice zlatne i nežne odlučila sam se za malo elegantniji manikir. Da, moguće je imati elegantan manikir sa ribama na noktima, sve što treba da uradite je da dodate malo šljokica. Kao što možete da vidite dodala sam zlatne šljokice i okrugle nitne i to je to. Već sam pisala o setu sa šljokicama u mom prošlom postu Glitter Gradient Nails.

Ne mogu da vam obećam da ću biti redovna na blogu, ali mogu da obećam da ću se potruditi. Hvala što ste ostali uz mene. Volim vas sve.
=^.^=

* kupon za 10% popusta za Born Pretty Store: BSX31.

15 comments:

 1. Hello again! :D Pa gde si ti? :)
  Bas mi se dopadaju ove nalepnice i kako si ih iskombinovala. Odlican manikir!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hello :3 Ni na nebu ni na zemlji. :D
   Hvala ti puno <3

   Delete
 2. These are so pretty! It's nice to see new nail art on your blog again :D

  Belle in Black and White

  ReplyDelete
 3. Sviđaju mi se nalepnice, baš dobro izgledaju. Odlično su se uklopile sa šljokicama. :)

  ReplyDelete
 4. Dobro došla nazad!
  Manikir je od-li-čan.

  ReplyDelete
 5. Divan manikir, naročito su mi lepe nalepnice :)

  ReplyDelete
 6. Odlična manikura :) Do neki dan sam i ja furala bijelo-zlatnu manikuru,super mi je kombinacija tih dviju boja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala. Ne volim mnogo zlatnu boju ali mi se bas svidja ova kombinacija :)

   Delete
 7. Pitala sam se gde si ti bre :)
  Super je manikir! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeej neko je primetio da me nema :D
   Hvala :)

   Delete
 8. WOW, so beautiful! You're very creative)
  http://i-am-dominica.blogspot.it

  ReplyDelete